Fel | Kezdőoldal | Kategóriák | Tartalom | Linkek | Irodalomjegyzék

SZTTKSzcientológiai Tudást Tanulmányozó Kör

A fenyegető levél

Íme:

1994. október 11.

Tisztelt Dr. Veér András!

Néhány hónapja írtam Önnek egy levelet, amelyben a CCHR Hungary pszichiáterekkel és pszichológusokkal történő együttműködési szándékát fejeztem ki. Az együttműködést Önnek is felajánlottuk és Ön az ügyvédjével üzente, hogy elfogadja azt.

A levél óta eltelt időben Ön feltünt itt-ott és nyilatkozott ezt-azt, de egyetlen nyilatkozatával sem tett eleget annak, amit ígért. Feltehetőleg definiálnom kellett volna az „együttműködés” szót, ahogy mi a CCHR-ban sajátságosan értelmezzük, akkor elkerülhettük volna a félreértést. Október 1-én a Magyar Hírlapban napvilágot látott „beszélgetésében” Ön egyrészt leértékelte a CCHR-t, másrészt össze-vissza hazudozott róla. Ha valóban ismerné a CCHR-t, akkor tudná, hogy a CCHR az elmúlt 25 évben még egyszersem „dumált” és esett túlzásokba. Hiteles dokumentumokat mutatott föl és kizárólag ezért maradhatott életben ennyi ideig és kizárólag ezért fogja messze túlélni a pszichiátriát és a pszichológiát.

A CCHR igényeihez mérten Ön túlságosan sokat hazudik, ezért a köztünk való együttműködés megvalósíthatatlan. A CCHR ügyel arra, hogy ne járassa le magát, ez nálunk tradíció. Az együttműködési ajánlatunkat vegye semmisnek: ugyanúgy ki fogjuk vizsgálni az Ön ügyeit, mint mindenki másét ezen a területen, akik a másik oldalon állnak, más célokkal és eszközökkel.

Üdvözlettel:

Végh Attila nyomozási igazgató

Ezekután nem lehet csodálkozni a Dr.Veér András elleni vádirat megszületésén és a rágalmazásért való feljelentésén sem... Hogy a CCHR mennyire esett túlzásokba és hogy túl fogja-e élni a pszichiátriát és a pszichológiát - hát...


Vissza az előző oldalra