Fel | Kezdőoldal | Kategóriák | Tartalom | Linkek | Irodalomjegyzék

SZTTKSzcientológiai Tudást Tanulmányozó Kör

CCHR honlap - Mi a teendő, ha tudomásunk van egy pszichiátriai visszaélésről?

Természetesen habozás nélkül hívjuk a CCHR-t, aki boldogan fel fogja használni az esetleges visszaélést önző kis céljára. A lap alján ez áll, immár leplezetlenül:

„Ne feledje: ahogy a drog-függőség problémájára is az igazi megoldás a drog eltávolítása a beteg életéből, így van ez a pszichiátriával is. Segítsen hát, hogy eltávolítsuk a társadalmunkból! Csak akkor kezdhetünk el igazán egy józanabb, biztonságosabb jövőt létrehozni.”

Tulajdonképpen most rögtön fel kéne őket jelenteni nagy nyilvánosság előtti, közösség elleni izgatásért... Most már világos, hogy miért minősítette a Magyar Parlament is destruktívnak a szcientológiát. És hogy miért támadják világszerte. Ja, és a Veér elleni kiáltvány 2. pontjáról se feledkezzünk meg, miszerint hamis az a vád, hogy a CCHR a „pszichiáterek ellehetetlenítésére törekszik”.

Válasz a kérdésre:

Egyébként, ha valakivel valóban előfordul valamiféle visszaélés pszichiátriai kezelése során, vagy tud ilyenről (mert vannak ilyenek, csak nem ez a jellemző, és nem olyan formában, ahogy a CCHR sugallni próbálja), akkor forduljon bizalommal a TASZ-hoz, ahol nem eszköz lesz egy elvakult csoport kezében, hanem jogsértett ember egy szabadságjogokért küzdő szervezet által támogatva.


Vissza az előző oldalra